">

Ισλανδια
Ισλανδία - Καλοκαίρι 2022 - Ο γύρος του νησιού από τους ειδικούς (Αναχωρήσεις; 08/07, 19/07, 2/08, 19/08, 23/08)

Ρεικιαβικ - Χρυσος Κυκλος - Snowmobile στην Κορυφη του Παγετωνα Langjokull - Γαλαζια Λιμνη

Το ταξίδι με μια ματιά

Γνωρίστε την Ισλανδία με τους ειδικούς. Ταξιδεύουμε εκεί που θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας, σαν κινηματογραφική ταινία, ένα χειμερινό σκηνικό από αλλεπάλληλες εικόνες της Ισλανδικής υπαίθρου: βουνά, πεδιάδες, ηφαίστεια, παγετώνες, ποτάμια, ιαματικές πηγές και καταρράκτες. Μια ιδανική περιήγηση για αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα γεωλογικά θαύματα του νησιού, τον πολιτισμό και την ιστορία της Ισλανδίας. Η εξερεύνηση των θαυμάτων της Ισλανδίας σας περιμένει για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία!

Όλα μας τα ταξίδια πραγματοποιούνται και ατομικά σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις!

Πληροφορίες ταξιδιού

1η Ημέρα: Αθήνα - Ρέικιαβικ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και πτήση για την Ισλανδία μέσω Βιέννης. Μέχρι να αναχωρήσει η πτήση μας για το Ρέικιαβικ ευκαιρία να γνωρίσουμε την πανέμορφη Αυστριακή πόλη.  Περιπατιτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στην παλιά πόλη της Βιέννης. Κτήρια με εντυπωσιακή  αρχιτεκτονική όπως o γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου, η Κρατική Όπερα της Βιέννης και το ανάκτορο Χόφμπουργκ . Πολυτελή καταστήματα και καφέ, γκαλερί τέχνης  και εστιατόρια διάσπαρτα στους  πεζοδρομημένους δρόμους,  θα κλέψουν τη ματιά σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρέικιαβικ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.  

 

 

2η Ημέρα: Χρυσός Κύκλος - Snowmobile στην Κορυφή του Παγετώνα Langjokull

Σήμερα η ημέρα μας είναι αφιερωμένη σε κλασικές αξίες, καθώς ταξιδεύουμε στα αξιοθέατα του περίφημου "Χρυσού Κύκλου". Θα γνωρίσουμε την  "εξοχή της Ισλανδίας", αρχίζοντας από το Θίνγκβελιρ (Pingvellir), μια αξιοσημείωτη γεωλογική περιοχή και το πιο ιστορικό σημείο του νησιού. Εδώ βρίσκεται το παλαιότερο δημοκρατικό Κοινοβούλιο που ιδρύθηκε το 930 και εδώ ανακηρύχτηκε η ανεξαρτησία της Ισλανδίας το 1944. Το πανέμορφο φαράγγι που διασχίζει το πάρκο είναι στην πραγματικότητα το σημείο συνάντησης δύο τεκτονικών πλακών της Γης. Το Εθνικό Πάρκο βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Θίνγκβαλαβατν (Pingvallavatn), τη μεγαλύτερη του νησιού. Στην περιοχή βρίσκεται και ο μεγάλος πίδακας Γκέισερ (Geyser), που έδωσε το όνομά του σε όλες τις θερμές πηγές του κόσμου. Θα δούμε  έναν από τους πιο ενεργούς πίδακες παγκοσμίως, το Στρόκουρ (Strokkur), που φτάνει σε ύψος τα 30 μέτρα. Γεύμα και συνεχίζουμε για το Γκούλφος (Gulfoss), τον Χρυσό Καταρράκτη, έναν από τους εντυπωσιακότερους της Ευρώπης.  Χιλιάδες τόνοι παγωμένου νερού πέφτουν με παράλληλη φορά και δημιουργούν ένα βαθύ φαράγγι. Η συνέχεια του προγράμματος έχει «περιπέτεια στον Langjokull», τον δεύτερο μεγαλύτερο Παγετώνα της Ισλανδίας. Θα φορέσουμε τις στολές μας και μέσα από ασφαλή μονοπάτια θα οδηγήσουμε τα μηχανάκια του χιονιού (snowmobiles) στην κορυφή του.

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στον κρατήρα Κέριδ (Kerið), πριν περάσουμε από την πράσινη πόλη Χβέραγερντι (Hveragerði), που αποκαλείται η "πρωτεύουσα των θερμών πηγών του κόσμου" ("hot springs capital of the world"), έχοντας θερμές πηγές που τις εκμεταλλεύονται για θέρμανση και καλλιέργειες. Επιστροφή στο Ρέικιαβικ και διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: Καταρράκτες Gljúfrafoss - Skogafoss - Πάρκο μνήμης - Kirkjubaer

Αναχωρούμε για το Νότο μετά το πρωινό μας. Περνάμε το Σέλφος (Selfoss) και τη Χέλα (Hella), έχοντας πάντα στα αριστερά μας το γνωστό ηφαίστειο Χέκλα  (Ηekla), ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια της Ισλανδίας με περισσότερες από 20 εκρήξεις να έχουν συμβεί από το 874. Κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα, οι Ευρωπαίοι ονόμαζαν το ηφαίστειο αυτό, "πύλη για την κόλαση". Επίσκεψη του Σέλιαλάντφος (Seljalandfoss) και ίσως κάποιοι καταφέρουν να ανακαλύψουν και τον κρυμμένο καταρράκτη Γκλίγιουφραφος (Gljúfrafoss).  Συνεχίζουμε για την περιοχή Σκόγκαφος (Skógafoss), τον υψηλότερο καταρράκτη της Ισλανδίας, συνδεδεμένο με πολλούς μύθους. Η Μαύρη Παραλία με την σπηλιά από βασάλτη είναι η επόμενη στάση μας. Εδώ βρίσκουν καταφύγιο τα χαριτωμένα πουλιά puffins. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και αμέσως μετά επίσκεψη στο Πάρκο Μνήμης Λάουφσκαλαβαρντα (Laufskálavarða). Σειρά να γνωρίσουμε και να  περπατήσουμε έχει το μαγευτικό φαράγγι Φγιάδραργλιουφουρ (Fjaðrárgljúfur). Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πάρκο Skaftafell - Βαρκάδα στην λιμνοθάλασσα του παγετώνα - Egilsstaðir

Mέσα από τα "λιβάδια" της λάβας και τα ερημικά τοπία θα περάσουμε από τους βραχώδεις σχηματισμούς Ντβεργκχαμάρ (Dverghamrar) και Χαούλδοκβιστ (Haoldukvisl), που φαίνεται σαν να φυτρώνουν στο άγονο έδαφος. Περνάμε την γέφυρα-μνημείο Σκέιδαρα (Skeiðará), κατεστραμμένη από την έκρηξη του ηφαιστείου και την πλημμύρα που ακολούθησε.

Στην πορεία μας για τον παγετώνα Βάτναγιοκουλ (Vatnajokull), θα επισκεφθούμε το πάρκο Σκάφταφελ (Skaftafell) και τους καταρράκτες Χούφναφος (Hufnafoss), Μαγκνουσαρφος (Magnusarfoss) και τον Μαύρο καταρράκτη Σβάρτιφος (Svartifoss).

Άφιξη στην λιμνοθάλασσα Φγιαλσαρλον (Fjallsarlon),  ένα από τα θαύματα της φύσης της Ισλανδίας και ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα για τους  ταξιδιώτες.
Ακολουθεί βόλτα με zodiac στο Εθνικό Πάρκο Βάτναγιοκουλ (Vatnajokull), το οποίο καλύπτει το 13% της Ισλανδίας και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα της Ευρώπης. Τεράστια παγόβουνα γεννιούνται από τον μεγαλύτερο παγετώνα της Ευρώπης και επιπλέουν γύρω από τη λιμνοθάλασσα σε όλα τα σχήματα και τα χρώματα. Απολαύστε το θέαμα και αφήστε τους έμπειρους  οδηγούς να σας μεταφέρουν σε όλα τα μυστικά και τα θαύματα αυτής της υπέροχης λίμνης. 

Γεύμα και συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας για το φάρο Χβάλνες (Hvalnes) σε μία άκρη της δαντελωτής ακτογραμμής των ανατολικών φιόρδ. Το ψαροχώρι του Ντιούπιβογκουρ (Djupivogur) με το μικρό μουσείο πετρωμάτων είναι η επόμενη στάση πριν ανέβουμε στον μοναδικό δρόμο του ΟΞΙ και για να θαυμάσουμε τα ακατοίκητα υψίπεδα και την άγρια ομορφιά του σεληνιακού τοπίου της Ανατολικής Ισλανδίας. Επόμενη στάση το Έγκιλσταντίρ (Egilsstaðir), η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη επαρχιακή πόλη της χώρας. Διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα: Το φαράγγι του Βασάλτη – Ισλανδικά άλογα - Μπάνιο στην φυσική θερμή πηγή Myvatn

Μετά το πρωινό και μέσα από τα έρημα υψίπεδα της Ισλανδίας και αφού κάνουμε πολλές στάσεις να χαϊδέψουμε τα Ισλανδικά άλογα, να θαυμάσουμε το φαράγγι του Βασάλτη Studalgil και τους καταρράκτες με τα διάφορα σχήματα,  θα καταλήξουμε στη λίμνη Μύβατν (Mývatn).  

Μέσα στο φως του «Ήλιου του Μεσονυχτίου», θα απολαύσουμε  ένα χαλαρωτικό μπάνιο στα φυσικά θερμά λουτρά της, τα οποία περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα μετάλλων, πυριτικών αλάτων και γεωθερμικών μικροοργανισμών. Η επαφή με τα ιαματικά αυτά νερά είναι ευεργετική τόσο για το δέρμα όσο και για το πνεύμα. Διανυκτέρευση.

 

 

6η Ημέρα: Husavik - Φωτογραφικό Safari Φαλαινών - Φαράγγι Asbyrgi - Καταρράκτης Dettifoss - Πάρκο Krafla - Akureyri

Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι του Χουσάβικ (Husavik) για το φωτογραφικό σαφάρι φαλαινών. Το μεσημέρι επιστροφή και συνεχίζουμε με το πανέμορφο φαράγγι Άσμπιργκι (Asbyrgi). Η διαδρομή μας προς τα νότια θα μας οδηγήσει στον καταρράκτη Ντέτιφος (Dettifoss), τον πιο ισχυρό καταρράκτη της Ευρώπης, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Εθνικού Πάρκου Βάτναγιοκουλ (Vatnajökull)  και αμέσως μετά στο πάρκο Κράφλα (Krafla) και την ηφαιστειακή γαλάζια λίμνη Βίτι (Viti). Στάση για γεύμα και σειρά έχει το Νάμασκαρντ (Námaskarð) με τις απόκοσμες πισίνες λάσπης και των φυσαλίδων που βγαίνουν από το σώμα της γης και ο Γκόνταφος (Goðafoss), ο Καταρράκτης των Θεών, που βρίσκεται στον μυχό του Έιγιαφγορδουρ (Eyjafjörður), του μεγαλύτερου φιόρδ της χώρας.Επόμενος σταθμός το Ακουρέιρι (Akureyri), από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας γνωστή και ως  «Η πόλη του Ήλιου του Μεσονυχτίου». Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: Κρατήρας Grabrok - Καταρράκτης Glannifoss - Borgarnes

Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμενοι δυτικά. Θα σταματήσουμε για επίσκεψη της πιο παλιάς φάρμας της Ισλανδίας και νυν λαογραφικό μουσείο, το Γκλάουμμπαερ (Glaumbær 900 μ.Χ.). Συνεχίζοντας νότια θα σταματήσουμε στον εντυπωσιακό κρατήρα του ηφαιστείου Γράμπροκ (Grábrók) με τη μαγευτική θέα στην κοιλάδα με τα πανάρχαια ίχνη λάβας, τη λίμνη και το δάσος του καταρράκτη Γκλάνιφος (Glannifoss). Στο Μπόργιαρνες  (Borgarnes)  σας προτείνουμε μία βόλτα στο παραλιακό πάρκο, μέσα στο φως του Ήλιου του Μεσονυχτίου. Διανυκτέρευση.

8η Ημέρα: Xερσόνησος Snæfellsnes – Kirkjufjell – Ólafsvík – Ρέικιαβικ

Σήμερα αναχωρούμε πολύ νωρίς το πρωί για να πάμε στο πιο φωτογραφημένο βουνό της χώρας, το Kirkjufjell,  σε σχήμα πυραμίδας και τον καταρράκτη του. Συνεχίζουμε την εξερεύνηση με την Νοτιοδυτική ακτή και τα απότομα ηφαιστειακά Βράχια. Εδώ βρίσκεται και η είσοδος για το κέντρο της Γης, σύμφωνα με τον Ιούλιο Βέρν. Στάση για γεύμα και συνεχίζουμε για το Olafsvik (Όλαφσβικ), την Μαύρη εκκλησία και άλλα ενδιαφέροντα  σημεία, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο Ρέικιαβικ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας στο Ρέικιαβικ στην καρδιά της πόλης.

 

9η Hμέρα: Σπηλιά Λάβας Raufarhólshellir - Blue Lagoon - Reykjanes - Grindavik

Σήμερα θα θαυμάσουμε την Ισλανδία από το εσωτερικό της. Kατεβαίνουμε στα έγκατα της γης μέσα σε μία από τις μοναδικές παγκοσμίως σωλήνες Λάβας, μια μοναδική εμπειρία και μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρακολουθήσουμε τις εσωτερικές λειτουργίες μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Το Raufarhólshellir είναι ένας σωλήνας λάβας που σχηματίστηκε μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Leitin  και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ισλανδίας (προαιρετική επίσκεψη).

Το μεσημέρι μεταφορά στη Blue Lagoon. Προαιρετική είσοδος και μέσα σε ένα μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο, θα απολαύσετε το μπάνιο σας στα ζεστά κατάλευκα νερά. Το φαινόμενο της λιμνοθάλασσας δημιουργήθηκε το 1976 κατά λάθος, όταν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του κοντινού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, άρχισε να αδειάζει νερό πλούσιο σε αλάτι, φύκια και διοξείδιο του πυριτίου στο σημείο αυτό. Εδώ λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε το «καλύτερο» και πιο «υγιεινό» κολύμπι της ζωής σας. Μικρή εξερεύνηση της ηφαιστειογενούς χερσονήσου. Γεύμα στο ψαροχώρι Grindavik και επιστροφή στο Ρέικιαβικ.

10 - 11η Ημέρα: Ρέικιαβικ - Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και  σήμερα ο πεπειραμένος αρχηγός μας, σε ένα περίπατο, θα σας γνωρίσει την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, που πολλοί αποκαλούν τη μεγαλύτερη μικρή πόλη του κόσμου. Σήμερα θα μάθετε γιατί η συγκεκριμένη πόλη είναι τόσο περιζήτητος προορισμός. Επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα, το Δημαρχείο με τη Λίμνη του, το Κοινοβούλιο, την εκκλησία HallgrΙmskirkja στο κέντρο της πόλης, τον Ταξιδιώτη του Ήλιου εμπνευσμένο από τον Μ.  Αλέξανδρο, τον Καθεδρικό Ναό. Βόλτα στη λεωφόρο Skolavöraustígur με τις μπουτίκ, τα καταστήματα και τις γκαλερί τέχνης και το άγαλμα του  Ingolfur Arnarson, του πρώτου άποικου της περιοχής που έχτισε το αγρόκτημά του στη χερσόνησο, που βρίσκεται σήμερα το Ρέικιαβικ. Η πόλη πήρε το παρατσούκλι "Smokey Bay" από τις στήλες ατμού που έβγαιναν από τις ιαματικές πηγές της περιοχής, κυρίως γιατί το θέαμα έκανε βαθιά εντύπωση στους πρώτους αποίκους που δεν είχαν δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ο περίπατος μας τελειώνει στο παλιό λιμάνι και το πολιτιστικό Χάρπα. Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ δείπνο σε τοπικό εστιατόριο πριν την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα (μέσω σταθμού).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στις αναχωρήσεις 19/07, 02/08 και 23/08 ο περίπατος στην πόλη θα γίνει το πρωί της 9ης ημέρας. Και την 10η ημέρα το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

08 & 19 Ιουλίου 2022

02, 19 & 23 Αυγούστου 2022

17 – 27/6 & 19 – 29/08

 

Τιμή προσφοράς. Ισχύει για εγγραφές έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση

Τιμή πακέτου

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

2665€

2865€

Τιμή μονόκλινου

3300€

3600€

Φόροι αεροδρομίων και λοιπά τέλη

450€

450€

 

8 – 18/7

 

Τιμή προσφοράς. Ισχύει για εγγραφές έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση

Τιμή πακέτου

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

2765€

2865€

Τιμή μονόκλινου

3400€

3600€

Φόροι αεροδρομίων και λοιπά τέλη

450€

450€

 

 

 

19 - 28/07 & 02 - 11/08

 

 

Τιμή προσφοράς. Ισχύει για εγγραφές έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση

Τιμή πακέτου

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

2765€

2865€

Τιμή μονόκλινου

3400€

3600€

Φόροι αεροδρομίων και λοιπά τέλη

450€

450€

 

23/08 - 01/09

 

 

Τιμή προσφοράς. Ισχύει για εγγραφές έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση

Τιμή πακέτου

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

2765€

2865€

Τιμή μονόκλινου

3400€

3600€

Φόροι αεροδρομίων και λοιπά τέλη

450€

450€

 

Περιλαμβάνονται :
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ρέικιαβικ - Αθήνα μέσω ευρωπαϊκού σταθμού
 • Μεταφορές κατά την άφιξη και την αναχώρηση
 • 6 ημέρες πλήρης γύρος με ιδιωτικό λεωφορείο
 • 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων με ιδιωτικό μπάνιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ολοήμερη εκδρομή Χρυσός Κύκλος
 • Είσοδος και πετσέτα στα "Mývatn Nature Baths"
 • Σαφάρι με  snowmobile  στον παγετώνα
 • 8 γεύματα
 • Βόλτα/ γνωριμία της πόλης του Ρέικιαβικ
 • Ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
 • Βόλτα με  βάρκα zodiac  στην Λίμνη του Παγετώνα Vatnajokull
 • Σαφάρι φαλαινών στο Husavik
 • Επίσκεψη φάρμαςGlaumbær
 • Επίσκεψη Πάρκου Skaftafell
 • Επίσκεψη πάρκουDimmuborgir
 • Επίσκεψη κρατήρα Grabrok
 • Επίσκεψη κρατήρα Krafla/ Viti
 • Επίσκεψη Παγετώνα Solheimar
 • Επίσκεψη πάρκου Glanni
 • Επίσκεψη πάρκου Ásbyrgi
 • Επίσκεψη ιστορικού κοινοβουλίου Alþingi
 • Επίσκεψη πάρκου Þingvellir
 • Επίσκεψη των πιο γνωστών καταρρακτών της Ισλανδίας 
 • 1 χειραποσκευή
 • 1 αποσκευή έως 20 κιλά

 ΔΩΡΟ:  Ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της Βιέννης (για τις αναχωρήσεις με Austrian Airlines 17/06, 08/07 & 19/08)

Δεν περιλαμβάνονται :
 • Φόροι αεροδρομίων και λοιπά τέλη: 450€
 • Όσα δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα
 • Προαιρετική εκδρομή  "σωλήνα" λάβας Raufarhólshellir (κόστος 80€)
 • Blue Lagoon (κόστος από 130€, περιλαμβάνει μεταφορές, είσοδος, χρήση πισίνας και μια πετσέτα)

 

08 – 18/07 & 19 – 29/08

Κωδικός Πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

ΟS802

 08/07 &19/08

ATH - VIE

13.40

14.55

Αθήνα - Βιέννη

OS327

 08/07 &19/08

VIE - KEF

21.00

23.20

Βιέννη -  Κεφλάβικ

OS328

 18/07 & 29/08

KEF - VIE

01.00

07.05

Κεφλάβικ - Βιέννη

OS801

 18/07 & 29/08

VIE - ATH

09.35

12.45

Βιέννη - Αθήνα

 

19 - 28/07 & 02 - 11/08

 

Κωδικός Πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

SK4638

19/07 & 02/08

ATH - OSL

12.00

14.50

Αθήνα - Όσλο

SK4785

19/07 & 02/08

OSL - KEF

16.45

17.35

Όσλο -  Κεφλάβικ

SK 596

28/08 & 11/08

KEF - CHP

10.30

15.35

Κεφλάβικ - Κοπεγχάγη

SK2777

28/08 & 11/08

CHP - ATH

18.30

22.45

Κοπεγχάγη - Αθήνα

 

 

23/08

 

Κωδικός Πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 

A3 824

23/08

ATH - ΗΑΜ

08.00

10.20

Αθήνα – Αμβούργο

FI 511

23/08

ΗΑΜ - KEF

14.10

15.30

Αμβούργο-  Κεφλάβικ

FI 528

01/09

KEF - BER

07.40

13.10

Κεφλάβικ - Βερολίνο

A3 823

01/09

BER - ATH

17.15

21.00

Βερολίνο - Αθήνα

 

Reykjavik: Center Grandi Hotel ή παρόμοιο

Nupar: Foss Hotel Nupar ή παρόμοιο

Egilstadir: Hotel Herad ή παρόμοιο

Husavik: Foss Hotel Husavik ή παρόμοιο

Borgarnes: B59 ή παρόμοιο

 

 • Συνιστούμε να έχετε μαζί σας την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης – ασθένειας.

Παρόμοια Ταξίδια