Η φιλοσοφία μας

Η εταιρεία Nordix, Journeys and Experiences έχει μοναδικό στόχο το σχεδιασμό και την άρτια οργάνωση των επαγγελματικών και των προσωπικών σας ταξιδιών στις μαγευτικές χώρες της Σκανδιναβίας. Ανήκει, άλλωστε, στις ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται στα ταξίδια στις Σκανδιναβικές χώρες και τη Βόρεια Ευρώπη.

Η επαφή με τις μυθικές ακτογραμμές των φιόρδ στα ίχνη των θαλασσοπόρων Βίκινγκς, η συνοδεία της αύρας των διαχρονικών μύθων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, η θέα των αμέτρητων νησιών, η εκστατική εμπειρία μπροστά από τις χιλιάδες λίμνες, τα καταπράσινα πάρκα, τις μαγικές «Λευκές Νύχτες», το αινιγματικό φως του Ήλιου του Μεσονυκτίου, καθώς και η ομορφιά της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, του design και της σύγχρονης βορειοευρωπαϊκής ζωής είναι ορισμένα μόνο από τα πολύτιμα, φυσικά δώρα που απολαμβάνει ο ταξιδιώτης που επιλέγει να ταξιδέψει μαζί μας για να ανακαλύψει την εκθαμβωτική ομορφιά των Βόρειων Χωρών.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα του ταξιδιού, η αξιοπιστία και η πολύτιμη γνώση που έχουμε αποκτήσει από τα δεκάδες ταξίδια μας στις Σκανδιναβικές χώρες είναι στοιχεία που εγγυώνται την απόλαυση και την επιτυχία της δικής σας ταξιδιωτικής εμπειρίας που θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη σας σε όλη σας τη ζωή.

Στη Nordix, Journeys and Experiences δεν σχεδιάζουμε απλώς το χρονοδιάγραμμα ενός απλού ταξιδιωτικού προγράμματος. Το ταξίδι σας αποκτά μορφή και νόημα αρχικά από τις δικές σας επιθυμίες και στη συνέχεια από τη δική μας γνώση και τα βιώματα που αποκτήσαμε από τις ατέλειωτες ώρες που έχουμε αφιερώσει στην εξερεύνηση των Σκανδιναβικών χωρών.

Με ανάλογη φροντίδα και κανόνες υψηλών προδιαγραφών οργανώνουμε, επίσης, ολοκληρωμένες Ταξιδιωτικές Περιπέτειες, Συνέδρια, Εκθέσεις, Ταξίδια Κινήτρων, προσωποποιημένες - tailor-made – προτάσεις, ενώ παρέχουμε άριστης ποιότητας Υπηρεσίες Μάρκετινγκ και εξειδικευμένα Προγράμματα Επικοινωνίας και Διαχείρισης Προορισμών. Στοχεύοντας πάντα στη σωστή οικοδόμηση της εικόνας του προϊόντός, της εταιρείας και της προσωπικής σας ικανοποίησης.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε, να ακούσουμε τις απόψεις σας και να σας σχεδιάσουμε ένα ταξίδι, αναψυχής ή επαγγελματικό, ακριβώς, όπως, το επιθυμείτε.

Φιλικά,

Θάνος Αθανασιάδης

Γενικός Διευθυντής