NORDIX - Journeys & Experiences

Ευρώπη: Σκανδιναβία & Ισλανδία

Εξερεύνησης της Νότιας Ισλανδίας και Ρέικιαβικ - 6 ή 7ήμερο Ισλανδία με ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ & ΝΗΣΙΑ ΓΟΥΕΣΤΜΑΝ!
Εξερευνούμε τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Νότια Ισλανδία. Αυτό το ταξίδι επικεντρώνεται σε οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές στην Νότια Ισλανδία, όπου και θα μείνουμε 6 ή 7 ημέρες.


more >>
Γύρος Ισλανδίας με Ελληνόφωνο συνοδό, 9 ημέρες 08-16/07!
Ταξιδεύουμε εκεί που θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια μας σαν κινηματογραφική ταινία ένα φθινοπωρινό σκηνικό από αλλεπάλληλες εικόνες της Ισλανδικής υπαίθρου: βουνά, πεδιάδες, ηφαίστεια, παγετώνες, ποτάμια, ιαματικές πηγές και καταρράχτες. Μια ιδανική περιήγηση για αυτούς  που θέλουν να ανακαλύψουν την πληθώρα του ισλανδικού τοπίου, του πολιτισμού και την ιστορία του σε μια εβδομάδα!
more >>
Ο γύρος Της Ισλανδίας με λεωφορείο - Iceland's Road Trip - Λίμνες, καταρράκτες, ηφαίστεια και παγετώνες!
Η περιήγηση στο «νησί της φωτιάς και του πάγου», όπως είναι γνωστή η Ισλανδία, είναι μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για τον γύρω της χώρας με λεωφορείο, μέσα από τους μαγευτικούς δρόμους της περιφερειακής οδού, τότε η εμπειρία είναι απογειωτική. Αναχωρήσεις από τον Μάρτιο, κάθε Παρασκευή.
more >>
Παγετώνας και Φιόρδ Ιλούλισσατ - Επέκταση εκδρομής στη Γροιλανδία από την Ισλανδία, 2 ημέρες!
Τώρα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Η μαγευτική αρκτική φύση και η διορατικότητα του πολιτισμού των Ινουίτ σε μια εκδρομή εξπρές. Η Ιλούλισσατ είναι η πόλη των παγόβουνων,  προσφέρει ένα μοναδικά εντυπωσιακό τοπίο,  καθώς και το από την UNESCO προστατευόμενο Ilulissat Icefiord.
more >>
Τα θαύματα της Νότιας Ισλανδίας! 7ήμερο Ισλανδία με ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ & ΝΗΣΙΑ ΓΟΥΕΣΤΜΑΝ!
Εξερευνούμε τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Νότια Ισλανδία. Αυτό το ταξίδι επικεντρώνεται σε οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές, στην Νότια Ισλανδία, όπου και θα μείνουμε 6 νύχτες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ:  11-17/06 | 09-15/07 | 23-29/07 | 29/07-04/08 | 20-26/08 | 27/08-02/09

more >>
Σκανδιναβία - Νορβηγικά Φιόρδς - Ελσίνκι - Ταλλίν | 11 μέρες σε Ελσίνκι – Ταλλίν – Κρουαζιέρα Βαλτικής –  Στοκχόλμη – Ουψάλα - Καρλσταντ – Όσλο – Κρουαζιέρα Φιορδς - Σόγκνεφιορδ – Μπέργκεν – Κοπεγχάγη!
Ελσίνκι (1 διαν.) – Ταλλίν (1 διαν.) – Κρουαζιέρα Βαλτικής (1 διαν.) –  Στοκχόλμη (2 διαν.)  – ΔΩΡΟ η Ουψάλα - Καρλσταντ – Όσλο (2 διαν.) – Κρουαζιέρα Φιορδς - Σόγκνεφιορδ – Μπέργκεν (1 διαν) – Κοπεγχάγη (2 διαν.) - ΔΩΡΟ Κρουαζιέρα στα κανάλια στην Κοπεγχάγη. Η μοναδική ομορφιά της γης των αρχιπελάγων και των Φιορδ, ξεχωριστή σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα τοπία και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες, αρκτική νύχτα και ηλιόλουστα καλοκαίρια, καλοσωρίζει κάθε επισκέπτη! Ένα ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη!

more >>
Καλοκαίρι στη Σκανδιναβία και τα Νορβηγικά Φιόρδ! 8 ημέρες! Στοκχόλμη - Όσλο – Μπέργκεν – Κοπεγχάγη από 1.148€!
Ένα πλήρες πρόγραμμα στις ομορφότερες πόλεις της Σκανδιναβίας σε συνδιασμό με μια μαγευτική μίνι κρουαζιέρα! Από το υπερμοντέρνο Όσλο στην πίο θεαματική πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκανδιναβίας, το Μπέργκεν, και την καταπράσινη και εγκάρδια Στοκχόλμη, το ταξίδι αυτό θα σας χαρίσει αμέτρητες εναλλαγές εικόνων και εντυπώσεων!

more >>
Ο απίστευτος
Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου  που συνδέει τις πόλεις Kristiansund και Molde. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξέχαστες εμπειρίες. Ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από RAUMABANEN, GEIRANGER, BERGEN, SOGNENFJORD, FLAM, OSLO!
more >>
Ταξίδι Ισλανδία! Βόρειο Σέλας, Blue Lagoon, φάλαινες, ηφαίστεια και παγετώνες! 6 ημέρες - 19/09/2017!

Πραγματοποιώντας το 6ήμερο αυτό ταξίδι της Ισλανδίας θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια μας σαν κινηματογραφική ταινία ένα σκηνικό από αλλεπάλληλες  εικόνες της Ισλανδικής υπαίθρου: βουνά, πεδιάδες, ηφαίστεια, παγετώνες, ποτάμια, ιαματικές πηγές και καταρράχτες. Μια ιδανική περιήγηση για αυτούς  που θέλουν να ανακαλύψουν την πληθώρα του ισλανδικού τοπίου, του πολιτισμού και την ιστορία τους, σε ένα μοναδικό 6ήμερο!


more >>
7 μέρες Βόρειο Σέλας στη Νορβηγία! Τρόμσο, Kρουαζιέρα Βόρειο Ακρωτήρι, Κίρκενες, Όσλο! 17/11/2017!
Στη Νορβηγία το αξιοθέατο  και οι ταξιδιώτες του Χειμώνα θα έχουν πιθανότητες να δουν τα φώτα του Βορείου Σέλαος! Ταξίδι 7 μέρες Aurora Borealis στη Νορβηγία! Τρόμσο, Βόρειο Ακρωτήρι, Κίρκενες, Όσλο! από 1.500€!

more >>
1 | 2
Discovering Greece, Incoming Tourism
κρουαζιέρες φιορδ βορειο σελας μεσογειος ευρωπη