NORDIX - Journeys & Experiences

Ταξίδια Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016!

Σκανδιναβική Μαγεία  - Μπέργκεν - Φιόρδ - Ταλλίν | 9 μέρες σε Όσλο – Μπέργκεν – Κοπεγχάγη – Στοκχόλμη – Ταλλίν - Ελσίνκι!
Όσλο – Μπέργκεν – Κοπεγχάγη – Στοκχόλμη – Ταλλίν - Ελσίνκι! Η μοναδική ομορφιά της γης των αρχιπελάγων και των Φιορδ, ξεχωριστή σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα τοπία και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες, αρκτική νύχτα και ηλιόλουστα καλοκαίρια, καλοσωρίζει κάθε επισκέπτη! Ένα ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη!

more >>
9ήμερο Ισλανδία: Τα θαύματα της Νότιας Ισλανδίας! ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ & ΝΗΣΙΑ ΓΟΥΕΣΤΜΑΝ!
Εξερευνούμε τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Νότια Ισλανδία. Αυτό το ταξίδι επικεντρώνεται σε οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές από την μικρή πόλη Hella, στην Νότια Ισλανδία, όπου και θα μείνουμε 5 νύχτες.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ: 
18-26 / 06, 02 - 10/07, 30/07-07/08, 13-21/08 |
ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ & ΝΗΣΙΑ ΓΟΥΕΣΤΜΑΝ

more >>
10ήμερο Πανόραμα Ισλανδίας, καλοκαίρι στη χώρα των ηφαιστείων και των παγετώνων!

Πραγματοποιώντας τον Γύρο της Ισλανδίας θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια μας σαν κινηματογραφική ταινία ένα σκηνικό από αλλεπάλληλες  εικόνες της Ισλανδικής υπαίθρου: βουνά , πεδιάδες, ηφαίστεια, παγετώνες, ποτάμια, ιαματικές πηγές και καταρράχτες. Μια ιδανική περιήγηση για αυτούς  που θέλουν να ανακαλύψουν την πληθώρα του ισλανδικού τοπίου , του πολιτισμού και την ιστορία του, σε ένα δεκαήμερο πανόραμα!


more >>
Βόρειο Ακρωτήρι, Σκανδιναβία και Νορβηγικά Φιόρδ, 13 ημέρες στη Γη του Ήλιου Του Μεσονυκτίου!
Η μοναδικής ομορφιάς γη του ήλιου του Μεσονυχτίου και των Φιόρδ, ξεχωριστή σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα λευκά τοπία και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες, αρκτική νύχτα και ηλιόλουστα καλοκαίρια, καλωσορίζει κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει το διάσημο ρητό, ότι για να πιστέψεις το πόσο όμορφη είναι, πρέπει να τη δεις! το συγκλονιστικό και αξιοζήλευτο Όσλο!  Το θεαματικό Μπέργκεν και τα δυτικά Φιόρδ,η πράσινη Στοκχόλμη, η καρδιά της Σκανδιναβίας, ατέλειωτη μέρα το καλοκαίρι και ατέλειωτη νύχτα τον Χειμώνα στο  Ελσίνκι!

more >>
Ταξίδι Βόρειο Ακρωτήρι και Σκανδιναβία, 7 ημέρες στη Γη του Ήλιου Του Μεσονυκτίου!
Η μοναδικής ομορφιάς γη του ήλιου του Μεσονυχτίου και η μαγική Σκανδιναβία, ξεχωριστή σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα καταπράσινα τοπία και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες, αρκτική νύχτα και ηλιόλουστα καλοκαίρια, καλωσορίζει κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει το διάσημο ρητό, ότι για να πιστέψεις το πόσο όμορφη είναι, πρέπει να τη δεις! Το συγκλονιστικό Βόρειο Ακρωτήρι, το αξιοζήλευτο Όσλο! Η πράσινη Στοκχόλμη αλλά και η ατέλειωτη μέρα στο Ελσίνκι. Η καρδιά της Σκανδιναβίας μαγεύει και εντυπωσιάζει σε κάθε ευκαιρία!
more >>
Ταξίδι Μπέργκεν - Πανόραμα Νορβηγικών Φιόρδ, ΛΕΪΚΑΓΚΕΡ, ΑΛΕΣΟΥΝΤ, ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ, 7 ημέρες!
Τα μαγικά Νορβηγικά Φιόρδ, με απίστευτα καταπράσινα τοπία και πανέμορφα νερά υπνοτίζουν μέσα στα ηλιόλουστα καλοκαίρια και καλωσορίζουν κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού σε αυτά! Ζήστε την εμπειρία του Ήλιου του Μεσονυκτίου και δημιουργήστε τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις. Αναχωρήσεις on demand.
more >>
 Πανόραμα Βαλτικής 7 μέρες | Ταλλίν, Ρίγα, Βίλνιους!
Βγαλμένες απ’ τη λήθη του παρελθόντος, οι τρεις χώρες της Βαλτικής όχι μόνο διεκδικούν επαξίως μια θέση στις πιο όμορφες χώρες του κόσμου αλλά ακόμα διαθέτουν πλούσιο ιστορικό και καλλιτεχνικό παρελθόν με μνημεία που σφράγισαν την ιστορική τους διαδρομή και παραμένουν οι πιο απτές μαρτυρίες του χθες. Μια φύση μοναδική με πανέμορφα δάση και κάστρα. Πόλεις με γραφικά σοκάκια και επιβλητικά κτίρια καιένας κόσμος που χαμογελά και χαίρεται τη ζωή μεταδίδοντας αυτή την εύθυμη ατμόσφαιρα στον ταξιδιώτη που θα τις επισκεφθεί. Ένα ταξίδι στις Βαλτικές Χώρες, είναι ένα οδοιπορικό στην πιο παρθένα και άγνωστη περιοχή της Ευρώπης.

more >>
Μαγική Σκανδιναβία, 7 μέρες! Στοκχόλμη - Κοπεγχάγη  - Όσλο - Μπέργκεν - φιόρδ από 1145€!
Οι πρωτεύουσες της Σκανδιναβίας έχουν αυτή την βόρειο ευρωπαϊκή νωχελική, μελαγχολική αλλά συνάμα γλυκιά γοητεία που διαθέτουν τα μέρη που χτίστηκαν με κόπο και αγώνα από ανθρώπους που βρέθηκαν σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον αλλά κατάφεραν να το δαμάσουν και να επιβιώσουν χωρίς να το «βιάσουν» όπως συνέβη κατά κόρον σε άλλα γεωγραφικά πλάτη της γηραιάς ηπείρου. Το ταξίδι στις πρωτεύουσες του βορρά κρύβει χαρές που συναρπάζουν τον ταξιδευτή.

more >>
ΝΕΟ:Σκανδιναβία & Αγ.Πετρούπολη 8 μέρες χωρίς Βίζα!
Φέτος το καλοκαίρι σας προσφέρουμε ένα ΝΕΟ πρόγραμμα ταξιδιού με ποικιλία στους προορισμούς και ποιότητα στις υπηρεσίες, που συνδυάζει αεροπορικές διαδρομές μαζί με κρουαζιέρα, τη Σκανδιναβία με τη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη), σε ασυναγώνιστη τιμή και χωρίς την διαδικασία και τα έξοδα της Βίζας!

more >>
Κοπεγχάγη & Κρουαζιέρα στο Όσλο, ατομικό ταξίδι, 5 μέρες, ΜΟΝΟ ΑΠΟ 496€!
Από την Κοπεγχάγη στο Όσλο: Η μαγική και χαρούμενη Κοπεγχάγη της Μικρής Γοργόνας και του παραμυθένιου «Tivoli Gardens» καλοσωρίζει ως πρώτος σταθμός του ταξιδιού, στη συνέχεια με κρουαζιέρα διασχίζουμε τη Βόρεια θάλασσα και φτάνουμε στο συγκλονιστικό και αξιοζήλευτο Όσλο! ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 596€!

more >>
1 | 2 | 3 | 4
Discovering Greece, Incoming Tourism
κρουαζιέρες φιορδ βορειο σελας μεσογειος ευρωπη